Eetcafé – Zalencentrum

Eetcafé en Zalencentrum de Gracht vindt u midden in het historische centrum van Kasteelstad ‘s-Heerenberg.

Vooral in de zomerdag, als de toeristen alle in de nabije omgeving gelegen bezienswaardigheden bezoeken is het vaak gezellig druk op ons gemoedelijke terras.

Bezoek ook het Stadsmuseum, deze is gehuisvest in ons bedrijf en verzorgt diverse rondleidingen en lezingen het hele jaar door. Daarnaast is een bezoek aan kasteel Huis Bergh, de Munt en de naastgelegen kerken zeer de moeite waard.

Het is heerlijk toeven onder onze monumentale veranda en op de warme dagen zorgen de bomen voor voldoende schaduw op ons terras. Tijdens het terrasseizoen hebben wij een uitgebreide lunchkaart, deze staat onder het kopje Lunchkaart terras op onze site.

Ook voor een lekkere hap bent u bij ons aan het goede adres, voor € 21,50 heeft u al een 3 gangen diner naar keuze, en alleen een hoofdgerecht vanaf €13,50.

Binnen in het café is er voldoende ruimte om ’s avonds een dansje te maken, te biljarten, darten of om een kop koffie te drinken met een lekker stuk appelgebak van Dudok.

Voor de feestdagen kunt u rundvleessalades en puddingen bestellen. De keuzes die wij daarin hebben vindt u terug onder Catering/Hapjes.